Małopolska na targach w Nadarzynie

25 października 2019 , Tagi: mot.krakow.pl

W dniach 18-20 października trwały targi World Travel Show w Nadarzynie. Małopolska prezentowała się po góralsku za sprawą naszego podwystawcy: Biura Promocji i Informacji Obsługi Ruchu Turystycznego z Rabki Zdroju. Na małopolskim stoisku można więc było spróbować swoich sił w robieniu korali oraz obejrzeć eksponaty związane z kulturą góralską. Drugim podwystawcą był  Vanilla Aparthotel Kraków – nowoczesny obiekt, oferujący wysoki standard apartamentów.

Podczas targów w Nadarzynie Tarnowskie Centrum Informacji odebrało nagrodę za zajęcie I miejsca w konkursie Polskiej Organizacji Turystycznej na najlepsze centrum informacji turystycznej.

W tym samym czasie w Nadarzynie trwał największy zlot caravaningowy w Polsce przy targach Camper&Caravan Show. To były 3 dni promocji caravaningu i kultury aktywnego wypoczynku. Biuro zorganizowane w Camperze Małopolskim przez Polski Związek Motorowy przyjęło łącznie 443 załogi!

Więcej na: http://www.mot.krakow.pl/news,564.html

RCIT.421-311/19